Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2006
|
2
|
Tytuł artykułu
Właściwości żeli karagenowych różnych typów pod kątem ich przydatności w przetwórstwie mięsa
Autorzy
Szacilo K.
,
Cierach M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl miesny
spoistosc
wyniki
badania
tekstura
parametry
zele karagenowe
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2006
Numer
2
Opis fizyczny
s.18-24,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szacilo K.
Animex Grupa Drobiarska w Suwałkach, ul. Wojska Polskiego 112, 16-400 Suwałki
autor
Cierach M.
Animex Grupa Drobiarska w Suwałkach, ul. Wojska Polskiego 112, 16-400 Suwałki
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-22c7383e-3ade-41bd-a49f-e8cfd6a7c72e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.