Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2019
|
26
|
3
|
Tytuł artykułu
Przeżywalność mikroorganizmów probiotycznych w modelu in vitro układu pokarmowego drobiu
Autorzy
Markowiak-Kopec P.
,
Slizewska K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Survivability of probiotic microorganisms in in vitro model of poultry digestive tract
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
drob
uklad pokarmowy
modele in vitro
probiotyki
Lactobacillus
Saccharomyces
przezywalnosc bakterii
przezywalnosc drozdzy
trawienie
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2019
Tom
26
Numer
3
Opis fizyczny
s.171-182,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Markowiak-Kopec P.
Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, ul. Wólczańska 171/173, 90-924 Łódź
autor
Slizewska K.
Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, ul. Wólczańska 171/173, 90-924 Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/zntj/2019/120/306
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2283a0c6-e130-4ffc-aa02-a2a71fa4e1c4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.