Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Horticultural Research
2014
|
22
|
1
|
Tytuł artykułu
Ethylene emission of apples treated with 1-methylcyclopropene during storage
Autorzy
Melnyk O.
,
Drozd O.
,
Boicheva N.
,
Zhmudenko Y.
,
Melnyk I.
,
Khudik L.
,
Remeniuk L.
,
Vykhvatniuk L.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
apple
ethylene emission
1-methylcyclopropene
harvesting
storage condition
storage temperature
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Horticultural Research
Rocznik
2014
Tom
22
Numer
1
Opis fizyczny
p.109-112,fig.,ref.
Twórcy
autor
Melnyk O.
National University of Horticulture, 2 Instytutska Str., Uman, 20-305, Ukraine
autor
Drozd O.
National University of Horticulture, 2 Instytutska Str., Uman, 20-305, Ukraine
autor
Boicheva N.
National University of Horticulture, 2 Instytutska Str., Uman, 20-305, Ukraine
autor
Zhmudenko Y.
National University of Horticulture, 2 Instytutska Str., Uman, 20-305, Ukraine
autor
Melnyk I.
National University of Horticulture, 2 Instytutska Str., Uman, 20-305, Ukraine
autor
Khudik L.
National University of Horticulture, 2 Instytutska Str., Uman, 20-305, Ukraine
autor
Remeniuk L.
National University of Horticulture, 2 Instytutska Str., Uman, 20-305, Ukraine
autor
Vykhvatniuk L.
National University of Horticulture, 2 Instytutska Str., Uman, 20-305, Ukraine
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.2478/johr-2014-0013
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2232e40e-7442-4e3a-8f9e-2459ce3a7dc8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.