PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 49 | 3 |

Tytuł artykułu

Klasyfikacja wymagań stawianych produktom spożywczym z wykorzystaniem modelu Kano

Autorzy

Warianty tytułu

EN
The classifi cation of food products requirements with use of Kano model

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

49

Numer

3

Opis fizyczny

s.641-647,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Towaroznawstwa i Zarządzania Jakością, Akademia Morska w Gdyni, Gdynia

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-222a2d2a-5849-40c2-9f96-fac21d9cc101
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.