Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1963
|
14
|
4
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie metody utleniania kwasem chromowym do oznaczania wartości kalorycznej gotowanych posiłków. Cz. I. Precyzja metody
Autorzy
Krauze S.
,
Bozyk Z.
,
Brzezinska Z.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Primenenie metoda okislenija khromovojj kislotojj varenykh produktov pri opredelenii ikh kalorichnojj stoimosti
Application of mineralization with chromic acid for determinatlon of caloiric value in cooked meals. I. Precision of the method
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
wartosc kaloryczna
posilki
oznaczanie
utlenianie
kwas chromowy
EN
caloric value
meal
determination
oxidation
chromic acid
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1963
Tom
14
Numer
4
Opis fizyczny
s.353-359,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krauze S.
Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
autor
Bozyk Z.
Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
autor
Brzezinska Z.
Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-22076354-f448-449b-b441-3813d1422a18
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.