Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1984
Tom
36
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Elementy teorii technologicznych procesów jednostkowych przemysłu mięsnego. Procesy chemiczne
(
Tyszkiewicz I.
)
artykuł:
Peklowanie mięśni indyczych metodą solankową
(
Mroczek J.
,
Slowinski M.
,
Ostatek Z.
)
artykuł:
Posiedzenie Rady Zrzeszenia Przedsiębiorstw Przemysłu Mięsnego
(
lek
)
artykuł:
Uwarunkowania p0oprawy jakości produkcji w zakładach przetwórstwa mięsnego spółdzielczości rolniczejBednarek
(
Bednarek B.
)
artykuł:
Wspomnienia z pracy zawodowej do 1944 r.
(
Bykowski W.
)
artykuł:
Co z realizacją programów oszczędnościowych w przedsiębiorstwach przemysłu mięsnego?
(
Krawczyk W.
)
artykuł:
Seminarium na temat surowców zamiennikowych w przetworach mięsnych
(
Gdeczyk K.
)
artykuł:
mgr Tadeusz Stachowiak
artykuł:
Konferencja naukowo-techniczna w Szczecinie
(
lek
)
artykuł:
Trwałe wyroby mięsne wytwarzane przez Ormian w Polsce, Armeńskiej SRR i we Francji
(
Donigiewicz K.
)
artykuł:
Wpływ elektrostymulacji na dynamikę przemian poubojowych i niektóre właściwości technologiczne tkanki mięsnej
(
Korzeniowski W.
,
Ostoja H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.