Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2018
Tom
68
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Emulsifying properties of dried soy-whey, dried tofu-whey, and their isolated proteins
(
Sobral P. A.
,
Ossa J. S. H.
,
Palazolo G. G.
,
Wagner J. R.
)
artykuł:
Effect of dietary fibre fractions on in vitro digestibility of rapeseed napin proteins
(
Joehnke M. S.
,
Sorensen S.
,
Bjergegaard C.
,
Markedal K. E.
,
Sorensen J. C.
)
artykuł:
Physico-chemical characteristics and sensory quality of dry fermented sausages with flaxseed oil preparations
(
Stajic S.
,
Stanisic N.
,
Levic S.
,
Tomovic V.
,
Lilic S.
,
Vranic D.
,
Jokanovic M.
,
Zivkovic D.
)
artykuł:
Effects of anthocyanin-rich popping maize flour on the phenolic profile and the antioxidant capacity of mix-bread and its physical and sensory properties
(
Simic M.
,
Zilic S.
,
Simuruna O.
,
Filipcev B.
,
Skrobot D.
,
Vancetovic J.
)
artykuł:
Physical, textural and sensory properties of cookies incorporated with grape skin and seed preparations
(
Kuchtova V.
,
Kohajdova Z.
,
Karovicova J.
,
Laukova M.
)
artykuł:
Effect of dry heat puffing on nutritional composition, fatty acid, amino acid and phenolic profiles of pseudocereals grains
(
Paucar-Menacho L. M.
,
Duenas M.
,
Penas E.
,
Frias J.
,
Martinez-Villaluenga C.
)
artykuł:
Impact of cooking temperature on in vitro starch digestibility of rice varieties with different amylose contents
(
Guillen S.
,
Oria R.
,
Salvador M. L.
)
artykuł:
Comparison of the biological activity of crude polysaccharide fractions obtained from Cedrela sinensis using different extraction methods
(
Oh M. H.
,
Yoon K. Y.
)
artykuł:
Effect of elicitors as stimulating substances on sensory quality traits in color sweet bell pepper (Capsicum annuum L. cv. Fascinato and Orangela) grown under greenhouse conditions
(
Jimenez-Garcia S. N.
,
Vazquez-Cruz M. A.
,
Miranda-Lopez R.
,
Garcia-Mier L.
,
Guevara-Gonzalez R. G.
,
Feregrino-Perez A. A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.