Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Oeconomica
1992
|
27
|
Tytuł artykułu
Ekonomiczna ocena zastosowania preparatu z żyta i serwatki w żywieniu tuczników
Autorzy
Kaliszewicz D.
,
Bednarski W.
,
Tywonczuk J.
Warianty tytułu
EN
Economic evaluation of the rye-whey preparation used in feeding of porkers
RU
Ehkonomicheskaja ocenka primenenija w otkormie swineii preparata iz rzhi i molochnojj syworotki
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Słowa kluczowe
PL
ekonomika rolnictwa
produkcja zwierzeca
trzoda chlewna
tuczniki
zywienie zwierzat
preparaty serwatkowe
preparat zytnio-serwatkowy
koszty produkcji
efektywnosc produkcji
efektywnosc ekonomiczna
EN
agricultural economics
animal production
pig
fattener
animal feeding
whey preparation
production cost
production effectiveness
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Oeconomica
Rocznik
1992
Numer
27
Opis fizyczny
s.143-151,tab.
Twórcy
autor
Kaliszewicz D.
Instytut Ekonomiki i Organizacji Rolnictwa, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Bednarski W.
Instytut Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Tywonczuk J.
Instytut Żywienia i Gospodarki Paszowej, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-20b4ddb0-9fce-4e25-b4b3-2855ff8e0ae2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.