PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1976 | 180 |

Tytuł artykułu

Wykorzystanie białka a jakość mięsa i tuszy u świń

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Protein utilization and meat and carcass quality in pigs

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

180

Opis fizyczny

s.453-457,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Mięsoznawstwa, Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt - Polska Akademia Nauk, Bydgoszcz
  • Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt - Polska Akademia Nauk, Jabłonna

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-206881ad-c13c-480b-9c01-796f6380fb9f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.