Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1965
|
14
|
04
|
Tytuł artykułu
Przegląd Dokumentacyjny Przemysłu Mleczarskiego opracowany przez Ośrodek Informacji Instytutu Przemysłu Mleczarskiego. Dodatek do miesięcznika "Przegląd Mleczarski" - kwiecień 1965 r.
Autorzy
St.Sz.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Instytut Przemyslu Mleczarskiego
pismiennictwo
wiedza fachowa
mleczarstwo
mleko spozywcze
jakosc mleka
klasy jakosci
zywnosc wysokiej jakosci
przetwory mleczne
mleko odtluszczone
denaturacja bialka
proszek mleczny
mleko w proszku
kazeina
sery
ser tylzycki
wady produktow
smak gorzki
skladowanie towarow
przechowywanie dlugoterminowe
opakowania foliowe
procesy technologiczne
suszenie rozpylowe
pasteryzacja
uperyzacja
sterylizacja
technologia UHT
dietetyka
srodki spozywcze
potrawy mleczne
ocena jakosci
ocena zywnosci
ocena mleka
instytuty badawcze
Szwajcaria
Berno
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1965
Tom
14
Numer
04
Opis fizyczny
s.23-24
Twórcy
autor
St.Sz.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-205380d3-6062-4dc7-88c1-d55d272ea24a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.