Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Pasze Przemysłowe
2018
|
27
|
2
|
Tytuł artykułu
Dioksyny w mączkach rybnych. Poziomy i trendy czasowe
Autorzy
Gembal M.
,
Furga B.
,
Malagocki P.
,
Milczarczyk E.
,
Cebulska J.
,
Czerski P.
,
Piskorska-Pliszczynska J.
Warianty tytułu
EN
Dioxins in fish meat. Levels and time trend
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pasze
materialy paszowe
maczka rybna
zanieczyszczenia organiczne
dioksyny
kontrola urzedowa
Wydawca
-
Czasopismo
Pasze Przemysłowe
Rocznik
2018
Tom
27
Numer
2
Opis fizyczny
s.77, tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gembal M.
Zakład Radiobiologii Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy, Al. Partyzantów 57, 24-100 Puławy
autor
Furga B.
autor
Malagocki P.
autor
Milczarczyk E.
autor
Cebulska J.
autor
Czerski P.
autor
Piskorska-Pliszczynska J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2004c706-3904-41fa-a06e-140877678c16
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.