Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology
2024
|
105
|
1
|
Tytuł artykułu
Assessing the microbial diversity and proximate composition of smoked-fermented bushmeat from four different bushmeat samples
Autorzy
Amponsah A.S.
,
Ankar-Brewoo G.M.
,
Lutterodt H.E.
,
Ofosu I.W.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
game meat
meat characteristics
smoking process
microbial diversity
zoonotic pathogen
proximate composition
microbiome
Wydawca
-
Czasopismo
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology
Rocznik
2024
Tom
105
Numer
1
Opis fizyczny
p.5-17,fig.,ref.
Twórcy
autor
Amponsah A.S.
Kwame Nkrumah University of Science and Technology, Kumasi, Ghana
autor
Ankar-Brewoo G.M.
Kwame Nkrumah University of Science and Technology, Kumasi, Ghana
autor
Lutterodt H.E.
Kwame Nkrumah University of Science and Technology, Kumasi, Ghana
autor
Ofosu I.W.
Kwame Nkrumah University of Science and Technology, Kumasi, Ghana
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5114/bta.2024.135637
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1fff9b5a-ae34-4c14-a968-59617ed07cac
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.