Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2018
Tom
25
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
XI Ogólnopolska Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw
(
Walkowiak-Tomczak D.
)
artykuł:
Wpływ dodatku suszu z wytłoków jabłkowych na właściwości fizykochemiczne i sensoryczne jogurtów
(
Znamirowska A.
,
Kalicka D.
,
Buniowska M.
,
Rozek P.
)
artykuł:
Pąki, liście i nasiona porzeczki czarnej - źródło substancji bioaktywnych o prozdrowotnych właściwościach
(
Krzepilko A.
,
Prazak R.
,
Skwarylo-Bednarz B.
,
Swiecilo A.
)
artykuł:
Fizykochemiczne i sensoryczne cechy mięsa kogutów i kapłonów Sussex rodu S-66
(
Calik J.
,
Krawczyk J.
,
Obrzut J.
)
artykuł:
Problematyka żywnościowa w ustawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
)
artykuł:
XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność - tradycja i nowoczesność". VI International Session of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" 24-25 maja 2018, Lublin
(
Karwowska M.
,
Przeor M.
)
artykuł:
Prof. Dr dr h.c. mult. Antoni Rutkowski 1920-2018
artykuł:
Ocena wartości odżywczej przedszkolnych racji pokarmowych na podstawie jadłospisów z okresu zimowego
(
Libera J.
,
Banach K.
,
Latoch A.
)
artykuł:
X Jubileuszowa Konferencja Naukowa "Ziemniak spożywczy i przemysłowy oraz jego przetwarzanie"
(
Leszczynski W.
)
artykuł:
Zastosowanie błonnika pokarmowego o zróżnicowanej długości włókien do podwyższenia jakości wędlin wyprodukowanych z mięsa wadliwego
(
Przybylski W.
,
Kajak-Siemaszko K.
,
Jaworska D.
,
Szymczyk E.
,
Salek P.
)
artykuł:
Ocena aktywności przeciwutleniającej miodów pitnych dwójniak i zmiany tej aktywności w wyniku przechowywania
(
Plust D.
,
Marciniak E.
,
Czerniejewska-Surma B.
,
Surma O.
,
Zapletal P.
)
artykuł:
Applying NIR spectroscopy to evaluate quality of whey protein supplements available on the Polish market
(
Wojcicki K.
)
artykuł:
Zawartość karotenoidów w wybranych sokach marchwiowych pochodzących z produkcji ekologicznej i konwencjonalnej przeznaczonych do spożycia dla niemowląt i dorosłych
(
Kazimierczak R.
,
Hallmann E.
,
Sulek M.
)
artykuł:
Modyfikacja wartości żywieniowej mięsa i przetworów mięsnych poprzez zmiany ilości i składu tłuszczów oraz ograniczenie zawartości soli
(
Makala H.
)
artykuł:
Ocena różnorodności oferty gastronomicznej w wybranej miejscowości turystycznej w Tajlandii
(
Pielak M.
,
Trafialek J.
,
Czarniecka-Skubina E.
)
artykuł:
Wpływ dodatku pierzgi na zawartość wybranych związków polifenolowych oraz aktywność przeciwutleniającą miodu
(
Socha R.
,
Habryka C.
,
Juszczak L.
)
artykuł:
Ocena spożycia owoców i warzyw przez dzieci uczęszczające do żłobków na terenie Zakopanego
(
Mentel I.
,
Cieslik E.
,
Cieslik I.
,
König I.
)
artykuł:
Trendy zmian zawartości akryloamidu w produktach ziemniaczanych w Polsce w latach 2004-2016
(
Mojska H.
,
Gielecinska I.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.