Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
2018
|
2
|
Tytuł artykułu
Wpływ światła LED o różnej charakterystyce spektralnej na cechy jakościowe liofilizowanego jarmużu
Autorzy
Fiutak G.
,
Filipczak-Fiutak M.
,
Surowka K.
Warianty tytułu
EN
The influence of LED lights with different spectral characteristics on the quality of freeze-dried kale
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2018
Numer
2
Opis fizyczny
s.10-14,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Fiutak G.
Katedra Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
Filipczak-Fiutak M.
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Kraków
autor
Surowka K.
Katedra Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1eb6d8b6-9540-47d7-a1f6-be0f458d0627
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.