Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2011
|
59
|
12
|
Tytuł artykułu
Chleb razowy lub z całego ziarna, a nie - pełnoziarnisty
Autorzy
Bogaczynski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pieczywo
terminologia
przetwory zbozowe
maka razowa
maka pelnoziarnista
historia
pochodzenie nazw
bledy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2011
Tom
59
Numer
12
Opis fizyczny
s.14,16
Twórcy
autor
Bogaczynski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1ea2c5ac-a8e0-420e-856a-cb2a7f238e7d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.