Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2017
|
71
|
07-08
|
Tytuł artykułu
Zdrowe menu
Autorzy
Czarniecka-Skubina E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
zywnosc prozdrowotna
zywienie czlowieka
posilki
posilki prozdrowotne
analiza rynku
znakowanie zywnosci
wartosc odzywcza
alergeny pokarmowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2017
Tom
71
Numer
07-08
Opis fizyczny
s.22-26,tab.
Twórcy
autor
Czarniecka-Skubina E.
Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Człowieka, Wydział Nauk o Żywienniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1e734947-c1bf-4390-a0eb-cb2cb9cbc36c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.