PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 02 |

Tytuł artykułu

Zarówno w kuchni, jak i w życiu najważniejsza jest pasja. Rozmowa z Wojciechem Harapkiewiczem, szefem kuchni restauracji Babinicz w Kompleksie Dworzysko w Szczawnie-Zdroju, laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2016 w kategorii "Restauracja z tradycją"

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

02

Opis fizyczny

s.14-17,fot.

Twórcy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1de42a56-a951-42e0-ae5e-c9371e363af8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.