Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Problemy Rolnictwa Światowego
2019
|
19[34]
|
4
|
Tytuł artykułu
Czas poświęcany na obróbkę żywności i przygotowanie posiłku w budżecie czasu ludności
Autorzy
Kolny B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Time devoted to food processing and preparation of a meal in the population time budget
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Problemy Rolnictwa Światowego
Rocznik
2019
Tom
19[34]
Numer
4
Opis fizyczny
s.69-79,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kolny B.
Katedra Rynku i Konsumpcji, Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach, ul.1-go Maja 50, 40-287 Katowice
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/PRS.2019.19.4.57
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1da72746-ed37-4cf0-a6d0-cde41bd0cd7d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.