PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 19[34] | 4 |

Tytuł artykułu

Czas poświęcany na obróbkę żywności i przygotowanie posiłku w budżecie czasu ludności

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Time devoted to food processing and preparation of a meal in the population time budget

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

Numer

4

Opis fizyczny

s.69-79,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Rynku i Konsumpcji, Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach, ul.1-go Maja 50, 40-287 Katowice

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1da72746-ed37-4cf0-a6d0-cde41bd0cd7d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.