Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1978
|
207
|
Tytuł artykułu
Z badań nad przyczynami obniżania się gęstości mleka
Autorzy
Leonhard-Kluz I.
,
Dembkowska M.
,
Duda S.
,
Grochowalski K.
,
Hryniewicz A.
,
Kaminska B.
,
Kurek C.
,
Pieczak H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
From investigations on causes of the milk density decrease
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
badania mikrobiologiczne
krowy mleczne
zapalenie gruczolu mlekowego
stan zdrowotny
mleko
jakosc
gestosc
sklad chemiczny
wartosc odzywcza
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1978
Tom
207
Opis fizyczny
s.73-82,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Leonhard-Kluz I.
Instytut Zootechniczny, Samodzielna Pracownia Mleczarstwa Balice k. Krakowa
autor
Dembkowska M.
Instytut Zootechniczny, Samodzielna Pracownia Mleczarstwa Balice k. Krakowa
autor
Duda S.
Instytut Zootechniczny, Samodzielna Pracownia Mleczarstwa Balice k. Krakowa
autor
Grochowalski K.
Instytut Zootechniczny, Samodzielna Pracownia Mleczarstwa Balice k. Krakowa
autor
Hryniewicz A.
Instytut Zootechniczny, Samodzielna Pracownia Mleczarstwa Balice k. Krakowa
autor
Kaminska B.
Instytut Zootechniczny, Samodzielna Pracownia Mleczarstwa Balice k. Krakowa
autor
Kurek C.
Instytut Zootechniczny, Samodzielna Pracownia Mleczarstwa Balice k. Krakowa
autor
Pieczak H.
Instytut Zootechniczny, Samodzielna Pracownia Mleczarstwa Balice k. Krakowa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1d5af67c-8c73-44c1-ab3e-05610620b673
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.