Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2015
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Młody konsument na rynku żywności - jego wiedza i preferencje wobec informacji żywieniowych
(
Majewska M.
,
Panfil-Kuncewicz H.
,
Lis A.
)
artykuł:
Food safety versus other characteristics of food by consumers
(
Niewczas M.
,
Sikora T.
)
artykuł:
Analysis of the content of antioxidant compounds in selected functional beverages
(
Gralak L.
,
Wieczorek D.
,
Wybieralska K.
)
artykuł:
Analiza korelacji jakości sensoryczna i wybranych cech fizykochemicznych galaretek o smaku truskawkowym
(
Przetaczek-Roznowska I.
,
Roznowski J.
,
Pajak P.
,
Fortuna T.
)
artykuł:
Wybrane właściwości opakowań z polietylenu niskiej gęstości przeznaczonych do zamrażania żywności
(
Halagarda M.
,
Kowa-Halagarda K.
)
artykuł:
Nonionic surfactants in liquid laundry detergents for automatic laundry washing machine
(
Bocho-Janiszewska A.
)
artykuł:
Bottled water in the diet of preschoolers
(
Gatarska A.
)
artykuł:
Charakterystyka wybranych cech jakościowych serów ricotta w czasie chłodniczego przechowywania
(
Jasinska M.
,
Skryplonek K.
)
artykuł:
Application of topological indices in estimating of the CMC value of surfactants in aqueous solutions
(
Zielinski R.
)
artykuł:
Exotic fruits as a source of natural antioxidants in cosmetic products
(
Malinowska P.
)
artykuł:
Jakość mięsnych produktów blokowych dostępnych na rynku lubelskim
(
Florek M.
,
Pizon M.
,
Sobolewska R.
,
Ryszkowska-Siwko M.
,
Dmoch M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.