PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2015 | 02 |

Tytuł artykułu

Jakość szynek surowo dojrzewających

Autorzy

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Numer

02

Opis fizyczny

s.30-33,tab.

Twórcy

autor
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu w Warszawie, Warszawa
autor
  • Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Zakład Technologii Mięsa i Tłuszczu w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1c52fec3-5a53-49fb-a1eb-e93bd7bf6917
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.