Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
2017
|
55
|
5
|
Tytuł artykułu
Zasady oceny kulinarnej potraw regionalnych z mięsa jagniąt wybranych ras zachowawczych oraz wstępne wyniki oceny potraw z mięsa jagniąt rasy uhruskiej
Autorzy
Lenart P.
,
Borys B.
,
Knapik J.
Warianty tytułu
EN
Culinary evaluation of the regional dishes from lamb meat of chosen conservation breeds using the example of Uhruska breed
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
Rocznik
2017
Tom
55
Numer
5
Opis fizyczny
s.145-154,fot.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lenart P.
autor
Borys B.
Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 88-160 Janikowo
autor
Knapik J.
Dział Genetyki i Hodowli Zwierząt, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k. Krakowa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1c2a85ef-1fc2-45cb-8882-7b0465ec50e8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.