Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
Rocznik
1977
Tom
24
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Zagadnienia racjonalnego zagospodarowania pastwisk górskich
(
Nowak M.
)
artykuł:
O potrzebie ochrony koników polskich
(
Kownacki M.
)
artykuł:
Fitotoksyczność i selektywność herbicydów triazynowych oraz ich wpływ na niektóre chemiczne składniki roślin
(
Ciszewska R.
)
artykuł:
Cytogenetyka aneuploidów pszenicy
(
Mizga D.
)
artykuł:
Agroekotechnika - jej cele i zadania
(
Byszewski W.
,
Haman J.
)
artykuł:
Międzynarodowa konferencja naukowa nt.: "Fizyczne właściwości materiałów roślinnych i ich oddziaływanie na procesy technologiczne"
(
Szot B.
)
artykuł:
Zmiany w strukturze spożycia podstawowych artykułów żywnościowych w wiejskich rodzinach w latach 1973-1974
(
Berger S.
,
Dobrzanska A.
,
Kowrygo B.
,
Malecka Z.
)
artykuł:
Modelowe metody badań organizacji i ekonomiki mechanizacji
(
Pawlak J.
)
artykuł:
Przenikanie do mleka chemicznych zanieczyszczeń środowiska
(
Grega T.
,
Barowicz T.
)
artykuł:
Prace Wydziału Chemii Stosowanej IUPAC
(
Rutkowski A.
)
artykuł:
Wpływ temperatury na wzrost, kwitnienie i owocowanie pomidorów
(
Borkowski J.
)
artykuł:
Substancje pentozanowe w ziarniakach roslin zbożowych. Charakterystyka fizykochemiczna i metody analizy
(
Jankiewicz M.
,
Michniewicz J.
,
Florkiewicz N.
)
artykuł:
Badania nad wpływem pestycydów na pożyteczną mikroflorę i faunę pól uprawnych i sadów w Polsce
(
Lipa J. J.
,
Trojanowski H.
)
artykuł:
Jadwiga Czarnocka (1877-1950). Prace jej w dziedzinie hodowli roślin oraz działalność społeczna
(
Barbacki S.
)
artykuł:
Badania holecenu i problemy ewolucji środowiska przyrodniczego
(
Kowalkowski A.
,
Starkel L.
)
artykuł:
Wpływ owadów na rośliny
(
Boczek J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.