Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Food
2015-2016
|
4
|
Tytuł artykułu
Magiczny składnik, czyli wieprzowina QAFP
Autorzy
Warianty tytułu
EN
The magic ingredient - QAFP pork
DE
Eine magische Zutat - QAFP-Schweinefleisch
Języki publikacji
PL
EN
DE
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Food
Rocznik
2015-2016
Numer
4
Opis fizyczny
s.22-23,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1b4e85c3-3da9-4274-8251-5077f4e060b5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.