Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
1991
|
03
|
Tytuł artykułu
Wskaźniki użytkowności mięsnej oraz ocena sensoryczna mięsa mieszańców od krów czarno-białych oraz po buhajach rasy simentalskiej i limousine
Autorzy
Zalewski W.
,
Kamieniecki K.
,
Jasinska E.
,
Szwarc B.
Warianty tytułu
EN
Indices of beer performance and taste panel evaluation of meat from black and white cows and after Simentale and Limousine bulls
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
bydlo
krowy
bydlo czarno-biale
buhaje
bydlo miesne
bydlo simental
bydlo limousine
krzyzowanie zwierzat
mieszance
mieszance cb x limousine
mieszance cb x simental
genotyp
uzytkowosc miesna
wydajnosc rzezna
mieso wolowe
ocena sensoryczna
zapach
smakowitosc
kruchosc miesa
soczystosc
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
1991
Tom
03
Opis fizyczny
s.239-243,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zalewski W.
Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin
autor
Kamieniecki K.
Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin
autor
Jasinska E.
Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin
autor
Szwarc B.
Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1b257464-c65a-4af7-a615-c49db9423da1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.