Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Turystyka i Rekreacja. Akademia Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
2009
|
05
|
Tytuł artykułu
Szanse rozwoju turystyki kulinarnej w dobie postępującej dyfuzji przestrzennej składników żywności i potraw
Autorzy
Dominik P.
Warianty tytułu
EN
The chances of culinary tourism development in the days of progressive spatial diffusion of food ingredients and dishes
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
turystyka
turystyka kulinarna
produkty tradycyjne
zywnosc
zywienie czlowieka
rozwoj turystyki
szanse rozwoju
Wydawca
-
Czasopismo
Turystyka i Rekreacja. Akademia Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Rocznik
2009
Tom
05
Opis fizyczny
s.111-118,bibliogr.
Twórcy
autor
Dominik P.
Katedra Hotelarstwa i Gastronomii, Wyższa Szkoła Ekonomiczna Almamer, ul.Białobrzeska 32, 02-341 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1af3dda5-d6e8-447a-bb89-dcf7b515e7b3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.