Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2011
|
55
|
02
|
Tytuł artykułu
Makarony, wyroby ekstrudowane i wyroby specjalne produkowane na bazie innych niż mąka pszenna surowców
Autorzy
Jurga R.
Warianty tytułu
EN
Pasta, extruding products and special products produced from non wheat flour
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory zbozowe
makarony
mieszanki maki
surowce skrobiowe
surowce bialkowe
maniok
ziemniaki
soja
orzeszki ziemne
maka kukurydziana
maka z prosa
maka z sorga
tapioka
pszenica orkisz
produkty ekstrudowane
pieczywo
pieczywo cukiernicze
chleb
receptury
maka pszenna
udzial procentowy
wzbogacanie zywnosci
bialko
dietetyka
zywienie czlowieka
trendy
zywnosc bezglutenowa
skladniki funkcjonalne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2011
Tom
55
Numer
02
Opis fizyczny
s.13-14,23-24,tab.
Twórcy
autor
Jurga R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1a56a50a-b4ba-4fd1-a7c5-c3da10ca658d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.