Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2007
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Optymalizacja kruchości mięsa wołowego
artykuł:
Ubezpieczanie należności
(
Wcislinska B.
)
artykuł:
XXVI Dni Przemysłu Mięsnego
(
Szymanski P.
)
artykuł:
Konferencja Rady Promocji Żywności
artykuł:
RSS – nowy system identyfikacji produktów
artykuł:
Czy możliwe jest skuteczne Supply Chain Management bez zastosowania technologii RFID?
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
)
artykuł:
Kolokwium naukowe w Kulmbach
artykuł:
Skuteczność procesu samooczyszczania urządzenia do produkcji MOM w systemie AMRS
artykuł:
Osłonki tekstylne klejone lub szyte
artykuł:
Kompletne rozwiązania informatyczne dla branży mięsnej
(
Wcislinska B.
)
artykuł:
Ceny żywca wołowego w 2006 r. oraz prognoza na I połowę 2007 r.
(
Seredyn K.
)
artykuł:
Ocena jakości procesu poprzez badania produktu finalnego. 2. Ocena jakości procesu produkcji
artykuł:
Właściwe osłonki do kiełbas surowych
artykuł:
Nowoczesne technologie informatyczne gwarancją Państwa sukcesu w Europie – zapraszamy na międzynarodowe seminarium praktyczne
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
)
artykuł:
Nowa technologia marszczenia celulozowych osłonek fibrusowych
artykuł:
Weterynaria 2006 – po raz pierwszy
(
Wcislinska B.
)
artykuł:
Wyniki konkursu „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” Jesień 2006
(
Szymanski P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.