Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2002
|
16
|
Tytuł artykułu
Wpływ żywienia tuczników paszą natłuszczaną olejem rybnym na właściwości sensoryczne mięsa i przetworów mięsnych
Autorzy
Bakula T.
,
Gajecki M.
,
Apoznanski J.
,
Obremski K.
,
Kogut M.
Warianty tytułu
EN
Feeding fattening pigs on feed supplemented with fish oil and its effect on the sensory properties of meat and meat products
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso wieprzowe
przetwory miesne
wlasciwosci sensoryczne
czynniki zywieniowe
dodatki paszowe
olej rybny
pasze
zywienie zwierzat
tuczniki
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2002
Numer
16
Opis fizyczny
s.61-62
Twórcy
autor
Bakula T.
Katedra Profilaktyki Weterynaryjnej i Higieny Pasz, Wydział Medycyny Weterynaryjnej, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Gajecki M.
autor
Apoznanski J.
autor
Obremski K.
autor
Kogut M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1a42cf5d-0850-4902-9537-60abe57776a9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.