PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 53 | 4 |

Tytuł artykułu

Proces doskonalenia użytkowości mięsnej polskiej owcy górskiej

Autorzy

Warianty tytułu

EN
The process of improving meat performance in Polish mountains sheep

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

53

Numer

4

Opis fizyczny

s.90-96,fot.,bibliogr.

Twórcy

  • Dział Technologii, Ekologii i Ekonomiki Produkcji Zwierzęcej, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1a298e3b-3b54-4542-9545-93cc0e5096d3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.