PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 56 | 06 |

Tytuł artykułu

Chleb jako podstawowy składnik pokarmowy diety. Część II. Surowce zbożowe i ich przetwórstwo w procesach technologicznych produkcji chleba

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Bread as basic component of food diet. Part 2. Cereal raw materials and its processing

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

56

Numer

06

Opis fizyczny

s.5-6

Twórcy

autor
  • Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1a1a328f-5fb5-4a84-80b4-c59f959dbb15
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.