Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2012
|
64
|
01
|
Tytuł artykułu
Bezpieczeństwo żywności a środki smarne w przemyśle mięsnym
Autorzy
Sutkowski R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo zywnosci
przemysl miesny
wyposazenie technologiczne
konstrukcja maszyn
urzadzenia produkcyjne
maszyny produkcyjne
automatyzacja procesow technologicznych
smary
tarcie
uklady tnace
kontakt z zywnoscia
oleje techniczne
higiena produkcji
bezpieczenstwo zywnosci
uszkodzenia mechaniczne
bledy proceduralne
minimalizacja ryzyka
procedury
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2012
Tom
64
Numer
01
Opis fizyczny
s.20-23
Twórcy
autor
Sutkowski R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-19b3b667-ea38-472b-8776-cd1654dc5331
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.