Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2018
|
51
|
4
|
Tytuł artykułu
Substancje o działaniu antyoksydacyjnym w żywności pochodzenia roślinnego i metody ich ekstrakcji
Autorzy
Brzezinska J.
,
Blazejewicz D.
,
Grembecka M.
,
Brzezicha-Cirocka J.
,
Szefer P.
Warianty tytułu
EN
Substances with antioxidant activity from food of plant origin and methods of their extraction
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2018
Tom
51
Numer
4
Opis fizyczny
s.302-308,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Brzezinska J.
Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny, Al.Gen.Hallera 107, 80-416 Gdańsk
autor
Blazejewicz D.
Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny, Gdańsk
autor
Grembecka M.
Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny, Gdańsk
autor
Brzezicha-Cirocka J.
Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny, Gdańsk
autor
Szefer P.
Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny, Gdańsk
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-191f8cde-96b3-4b02-9f43-0630ee6cbc9e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.