PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 51 | 4 |

Tytuł artykułu

Substancje o działaniu antyoksydacyjnym w żywności pochodzenia roślinnego i metody ich ekstrakcji

Warianty tytułu

EN
Substances with antioxidant activity from food of plant origin and methods of their extraction

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

51

Numer

4

Opis fizyczny

s.302-308,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny, Al.Gen.Hallera 107, 80-416 Gdańsk
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny, Gdańsk
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny, Gdańsk
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny, Gdańsk
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny, Gdańsk

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-191f8cde-96b3-4b02-9f43-0630ee6cbc9e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.