Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology
2013
|
94
|
2
|
Tytuł artykułu
Functional and biochemical characterization of Arabidopsis calcium sensor SCS a potential regulator of SnRK2 protein kinases
Autorzy
Bucholc M.
,
Goch G.
,
Ciesielski A.
,
Anielska-Mazur A.
,
Dobrowolska G.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
conference
biochemical characteristics
functional characteristics
Arabidopsis
protein kinase
water deficit
calcium binding protein
phosphorylation
Wydawca
-
Czasopismo
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology
Rocznik
2013
Tom
94
Numer
2
Opis fizyczny
p.165
Twórcy
autor
Bucholc M.
Department of Plant Biochemistry, Institute of Biochemistry and Biophysics, Polish Academy of Sciences, Warsaw, Poland
autor
Goch G.
Department of Biophysics, Institute of Biochemistry and Biophysics, Polish Academy of Sciences, Warsaw, Poland
autor
Ciesielski A.
Department of Protein Biosynthesis, Institute of Biochemistry and Biophysics, Polish Academy of Sciences, Warsaw, Poland
autor
Anielska-Mazur A.
Laboratory of Confocal and Fluorescence Microscopy , Institute of Biochemistry and Biophysics, Polish Academy of Sciences, Warsaw, Poland
autor
Dobrowolska G.
Department of Plant Biochemistry, Institute of Biochemistry and Biophysics, Polish Academy of Sciences, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-18d7de17-2d59-45f5-a05e-d7ac935237f1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.