Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2014
Tom
52
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Zabawki dla świń coraz popularniejsze
artykuł:
Produkcja nasienia knurów z paszą w tle...
(
Gasinski M.
,
Rezler D.
)
artykuł:
Agromek - centrum innowacji
artykuł:
II Pomorskie Forum Trzodziarskie
(
Gwizdala M.
)
artykuł:
Odświętne danie w nowoczesnym stylu
(
Chojnacka R.
)
artykuł:
O zdrowiu świń i nie tylko
(
Wilczek-Jagiello A.
)
artykuł:
Gnojowica zagospodarowana - mieszadła
(
Lowinski L.
)
artykuł:
Wyniki oceny knurów i loszek w Programie Hodowlanym POLSUS
(
Blicharski T.
,
Ptak J.
,
Marciniek M.
)
artykuł:
Czynniki zakaźne biegunek u prosiąt ssących cz. 1
(
Wrobel P.
)
artykuł:
Możliwości podwyższenia zawartości energii w dawkach pokarmowych i mieszankach paszowych dla świń cd.
(
Soszka M.
,
Karpowicz A.
)
artykuł:
Duża część Polski już wolna od choroby Aujeszkyego
(
Kolodzielczyk P.
)
artykuł:
Perypetie inwestycyjne z tuczem kontraktowym w tle
(
Zajac G.
)
artykuł:
Komercyjny aspekt tuczu trzody chlewnej cz. 2
(
Wlodarczak P.
)
artykuł:
Zapotrzebowanie loch prośnych na energię i składniki pokarmowe
(
Lipinski K.
)
artykuł:
Dodatki zalecane w okresie odsadzenia prosiąt cz. 2
(
Kasprowicz-Potocka M.
)
artykuł:
Fermentowane białko ziemniaczane - przykład wykorzystania osiągnięć nutrigenomiki w hodowli świń. Notatki z konferencji hyopatologicznej - "Zdrowotne i genetyczne uwarunkowania chowu świń w Polsce", Puławy 2014, cz. 5
(
Pejsak Z.
)
artykuł:
Ponad architekturą. Arkadia zwierzęca w Garzynie - Anatomia budowy częśc I
(
Hubner R.
)
artykuł:
Łańcuch żywności na rynku trzody chlewnej w Polsce
(
Kozera M.
)
artykuł:
Problemy jakości surowców pochodzenia zwierzęcego i ich przetworów
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.