Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1980
Tom
28
Numer
8
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
8
artykuł:
Właściwości laktozy w roztworach z innymi cukrami
(
Bednarski W.
,
Kowalewska J.
,
Poznanski S.
)
artykuł:
Wpływ wydajności ciasta na jakość i szybkość czerstwienia pieczywa
(
Banecki H.
,
Kubiczek B.
,
Wegielek K.
)
artykuł:
Z Międzynarodowych Targów Lipskich
(
Girtler S.
)
artykuł:
Więcej żyta do produkcji chleba!
(
Sajnacka-Baran M.
)
artykuł:
Produkcja pieczywa i wyrobów ciastkarskich w pionie spółdzielczości rolniczej
(
Lubczynska H.
)
artykuł:
Poznański projekt piekarni wiejskiej
(
Borkowski S.
)
artykuł:
Bez wytchnienia
artykuł:
Rzeszowski projekt piekarni wiejskiej
artykuł:
Z Trójmiasta
artykuł:
Przyczyny obiektywne i subiektywne
artykuł:
U naszych południowych sąsiadów
artykuł:
Ocena jakości półproduktów i wyrobów ciastkarskich
(
Zelazowska-Major Z.
,
Petrykowski S.
,
Szof A.
)
artykuł:
Co kwalifikuje wyroby cukiernicze poszczególnych grup do wyróżniania ich znakiem jakości
(
Swiechowski C.
)
artykuł:
Czy mamy reacjonalny asortyment pieczywa?
(
Beski S.
,
Kownacki J.
)
artykuł:
Znowu alkohol?
(
Golebiewski C.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.