PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1998 | 19 | 2 |

Tytuł artykułu

Obserwacje nad zawartością DHA i cholesterolu w żółtku oraz wartością smakową jaj u kur otrzymujących w paszy tłuszcz rzepakowy lub rybny

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
A note on DHA and cholesterol content in yolk and taste value of eggs from hens fed rapeseed oil or fish fat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

19

Numer

2

Opis fizyczny

s.679-683,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Żywienia Zwierząt, Instytut Zootechniki w Krakowie, Kraków
autor
  • Zakład Żywienia Zwierząt, Instytut Zootechniki w Krakowie, Kraków
autor
  • Zakład Żywienia Zwierząt, Instytut Zootechniki w Krakowie, Kraków

Bibliografia

Uwagi

PL
Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-18628773-c3bc-4374-85fa-02ee8ab4dc7d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.