Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1966
|
15
|
12
|
Tytuł artykułu
Mleko pasteryzowane na sery
Autorzy
N.K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
serowarstwo
produkcja mleczarska
produkcja serow
surowce mleczarskie
mleko spozywcze
mleko pasteryzowane
pasteryzacja
zakazenia wtorne
zakwasy serowarskie
jakosc mleka
jakosc produkcji
higiena produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1966
Tom
15
Numer
12
Opis fizyczny
s.35
Twórcy
autor
N.K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-179eb926-a03e-4dcb-af28-e87f85676c81
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.