Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2018
|
72
|
11
|
Tytuł artykułu
Historia kanapki
Autorzy
Wojciechowicz-Budzisz A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2018
Tom
72
Numer
11
Opis fizyczny
s.20-22,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wojciechowicz-Budzisz A.
Katedra Technologii Fermentacji i Zbóż, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
[1] Ćwierczakiewiczowa L. 1989. „365 obiadów". Warszawa.
[2] Wilson B., A. Sandwich. 2010 „A Global History". Londyn.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-178b1d57-5c1e-4ed2-ae86-256253ed8f60
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.