Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1984
Tom
38
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Co dalej ze zmywaniem naczyń w zakładach żywienia zbiorowego
(
Palma J.
)
artykuł:
Wybrane potrawy z ziemniaków (IV)
artykuł:
Wpływ reformy gospodarczej na korzystne zmiany w węgierskim przemyśle konserwowym
(
Berdowski J. B.
,
Krawczyk W.
)
artykuł:
XXV lat służby załodze
(
Rutkowski A. J.
)
artykuł:
Dobra jakość produkcji - warunkiem pozytywnej opinii społecznej o gastronomii
(
Lau J.
)
artykuł:
Możliwość zastosowania tkanki z mechanicznego odmięśniania kości w mięsnych i półmięsnych wyrobach garmażeryjnych
(
Zalewski S.
,
Barylko-Pikielna N.
,
Kokoniec K.
,
Czajka J.
)
artykuł:
Wielkość i kierunki zapotrzebownia na usługi gastronomiczne do 1985 r.
(
Banas R.
)
artykuł:
Przechowywanie niektórych zup w stanie gorącym
(
Todorow J.
)
artykuł:
Przemiany w nieagencyjnym systemie kerowania zakładami gastronomicznymi "Społem"
(
Grochowska T.
)
artykuł:
Akceptacja struktury produktu spożywczego przez konsumenta
(
Skierkowski K.
)
artykuł:
Tajniki gospodarki żywnościowej Sumerów
(
Abdalla M.
)
artykuł:
Gastronomia spółdzielczości rolniczej wczoraj, dziś i jutro
(
Owczarek W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.