Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology
2022
|
103
|
3
|
Tytuł artykułu
Inula viscosa phenolic extract suppresses colon cancer cell proliferation and ulcerative colitis by modulating oxidative stress biomarkers
Autorzy
Kheyar N.
,
Bellik Y.
,
Serra A.T.
,
Kheyar F.
,
Bedjou F.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
Inula viscosa
ulcerative colitis
colorectal cancer
oxidative stress
biomarker
antiinflammatory activity
antiproliferative activity
Wydawca
-
Czasopismo
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology
Rocznik
2022
Tom
103
Numer
3
Opis fizyczny
p.269-281,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kheyar N.
Laboratoire de Biotechnologies Végétales et Ethnobotanique, Faculté des Sciences de la Nature et de la Vie, Université de Bejaia, Bejaia, Algeria
autor
Bellik Y.
Faculté des Sciences de la Nature et de la Vie, Université de Bordj Bou Arreridj, Algeria
autor
Serra A.T.
iBET, Instituto de Biologia Experimental e Tecnológica, Oeiras, Portugal
autor
Kheyar F.
Laboratoire de Chimie, Département Technologie Alimentaire, École Nationale Supérieure d’Agronomie "ENSA", El-harrach, Alger, Algeria
autor
Bedjou F.
Laboratoire de Biotechnologies Végétales et Ethnobotanique, Faculté des Sciences de la Nature et de la Vie, Université de Bejaia, Bejaia, Algeria
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5114/bta.2022.118670
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1725ae01-2dfe-4b63-8feb-6e6410a20435
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.