PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2021 | 75 | 05 |

Tytuł artykułu

Kwaszenie warzyw i owoców

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Fermented vegetables and fruits

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

75

Numer

05

Opis fizyczny

s.20-24,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Pracownia Analizy i Technologii Owoców i Warzyw, Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-16aea7a6-6a09-46fc-94a9-61733e202a05
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.