Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1956
|
07
|
1
|
Tytuł artykułu
Chemiczna metoda oznaczania kwasu nikotynowego w produktach spożywczych
Autorzy
Markuze Z.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Chemical method for determination of nicotinic acid in food products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
metody chemiczne
oznaczanie
kwas nikotynowy
produkty spozywcze
wartosc biologiczna
hydroliza
badania naukowe
EN
chemical method
determination
nicotinic acid
food product
biological value
hydrolysis
scientific research
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1956
Tom
07
Numer
1
Opis fizyczny
s.21-34,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Markuze Z.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-16989626-e8eb-44ce-9266-3b970b80d641
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.