Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2011
|
07-08
|
Tytuł artykułu
Fermentacja - kulisy dobrego smaku. Spontanicznie czy pod kontrolą - kiełbasa polska
Autorzy
Kostecki A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kielbasy
rodzaje
eksperymenty
modyfikacje
receptury
fermentacja
wnioski
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2011
Numer
07-08
Opis fizyczny
s.24-26,tab.,wykr.,fot.
Twórcy
autor
Kostecki A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-168a8d34-18da-46c0-9f5c-7992960fae1a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.