Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2018
Tom
---
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Płatności podzielone
(
Boruc R.
)
artykuł:
Molekularna przygoda na całe życie
(
Wozniak B.
)
artykuł:
Ziemniak dobry do wszystkiego
(
Wozniak B.
)
artykuł:
Piramida
(
Olszanski T.
)
artykuł:
Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś
artykuł:
Praca w godzinach nadliczbowych w gastronomii
(
Duchnowska E.
,
Wardaszko I.
)
artykuł:
Dobrze zaprojektowany bar samoobsługowy
(
Podolska E.
)
artykuł:
Mam głowę pełną pomysłów. Rozmowa z Patrykiem Dziamskim, szefem kuchni i właścicielem restauracji Aroma by Patryk Dziamski w Rokietnicy
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Jak Polacy zamawiają jedzenie?
artykuł:
Aby zespół zgrany był
(
Boruc R.
)
artykuł:
Ziemniaki, kartofle czy grule...
(
Uscinski J.
)
artykuł:
Osteria Francescana najlepszą restauracją na świecie
artykuł:
Jak system wynagrodzenia wpływa na motywację zespołu
(
Marzejon G.
)
artykuł:
Makro Polska bada preferencje Polaków dotyczące wina i wprowadza do oferty polskie wino wyprodukowane na wyłączność
artykuł:
Bocuse d'Or Europe 2018 za nami
artykuł:
Klasyczna organizacja pracy na kuchni
(
Wojtyga P.
)
artykuł:
Wielkopolski Kucharz Roku
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.