Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2012
|
02
|
Tytuł artykułu
Wpływ wielkości kulek tłuszczowych na właściwości technologiczne mleka i produktów mleczarskich
Autorzy
Kordyasz M.
Warianty tytułu
EN
Effect of milk fat globules size on the technological properties of milk and dairy products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
mleko
przetwory mleczne
rozciaganie
topnienie
elastycznosc
ekstruzja
wlasciwosci technologiczne
tluszcz mlekowy
kulki tluszczowe zob.kuleczki tluszczowe
kuleczki tluszczowe
emulsje tluszczowe
rozmiar kuleczek tluszczowych
srednica kuleczek tluszczowych
otoczki kuleczek tluszczowych
zywienie zwierzat
rasy zwierzat
cechy osobnicze
laktacja
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2012
Numer
02
Opis fizyczny
s.4-7,rys.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kordyasz M.
Zakład Hodowli Bydła, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-16660bc3-b345-4642-918f-1af9aaf3bd3b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.