PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2021 | 65 | 5 |

Tytuł artykułu

Wytłoki z czarnej porzeczki jako potencjalny dodatek do pieczywa

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Blackcurrant pomace as a potential bread addition

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

65

Numer

5

Opis fizyczny

s.24-28,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego - Państwowy Instytut Badawczy, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-15cc24fd-6573-4091-8ffe-541b89e9bc0f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.