Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2012
|
66
|
10
|
Tytuł artykułu
Smakowity kąsek. Charakterystyka i kulinarne zastosowanie gęsiny
Autorzy
Czerwinska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso drobiowe
mieso gesie
zastosowanie kulinarne
przyrzadzanie posilkow
tuszki gesie
wartosc odzywcza
obrobka termiczna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2012
Tom
66
Numer
10
Opis fizyczny
s.10-11,tab.
Twórcy
autor
Czerwinska D.
Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-15c62d53-0e36-4d9e-a5bc-1750fa22798f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.