Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2014
|
47
|
3
|
Tytuł artykułu
Wpływ przetworów gryczanych na skład mineralny i wytrzymałość kości szczurów doświadczalnych
Autorzy
Lozna K.
,
Styczynska M.
,
Orzel D.
,
Zmijewski M.
,
Bronkowska M.
,
Biernat J.
Warianty tytułu
EN
Influence of buckwheat products on mineral composition and bone strength of experimental rats
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2014
Tom
47
Numer
3
Opis fizyczny
s.579-584,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lozna K.
Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, ul.Chełmońskiego37/41, 51-630 Wrocław
autor
Styczynska M.
Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, ul.Chełmońskiego37/41, 51-630 Wrocław
autor
Orzel D.
Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, ul.Chełmońskiego37/41, 51-630 Wrocław
autor
Zmijewski M.
Zakład Technologii Zbóż, Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
autor
Bronkowska M.
Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, ul.Chełmońskiego37/41, 51-630 Wrocław
autor
Biernat J.
Katedra Żywienia Człowieka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, ul.Chełmońskiego37/41, 51-630 Wrocław
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1583e6d5-0d09-42d5-9556-ac215b1df1ed
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.